Jump to content
TorGuard
  • 0
caucusdigi

Port forwarding not forwarding on Manual OpenVPN Config on CentOS

Rate this question

Question

hi guys,

 

  Just signed up for Torguard today.  I am running a OpenVPN Client on a CentOS box to get into Torguard.  I used the OpenVPN configuration wizard to setup the connection. Upon successful connection, I can successfully transfer data over the web and when I check it's public IP it shows the VPN ip.  I opened the ports for Plex in the Control Panel, they were approved, (in my case 32405), but the port isn't actually open.  I disabled the firewall as well on the Linux server, and it still isn't forwarding.  Any ideas as to what I should do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
On 10/06/2018 at 7:10 PM, caucusdigi said:

hi guys,

 

  Just signed up for Torguard today.  I am running a OpenVPN Client on a CentOS box to get into Torguard.  I used the OpenVPN configuration wizard to setup the connection. Upon successful connection, I can successfully transfer data over the web and when I check it's public IP it shows the VPN ip.  I opened the ports for Plex in the Control Panel, they were approved, (in my case 32405), but the port isn't actually open.  I disabled the firewall as well on the Linux server, and it still isn't forwarding.  Any ideas as to what I should do?

 

Hello,

Are you connecting to the IP as per the port activation email? you have to correct to the specified port/protocol while connecting.

For example:

1912

UDP

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×