Jump to content
Company Name
  • 0
Imploding Whale

Using Transmission With TorGuard. Having Issues.

Rate this question

Question

Good day. I apologize if this is the wrong part of the forum to be posting this, but I cannot seem to download torrents. I am quite new to this, so I apologize again if I get any terminology wrong. Long story short, if I try to download a torrent I get "Downloading From 0 of 0 Peers" in the Transmission window (Despite there being plenty of seeds). I'm not sure of where to even start to resolve this problem. So any help would be much appreciated. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
On 09/02/2018 at 5:55 PM, Imploding Whale said:

Good day. I apologize if this is the wrong part of the forum to be posting this, but I cannot seem to download torrents. I am quite new to this, so I apologize again if I get any terminology wrong. Long story short, if I try to download a torrent I get "Downloading From 0 of 0 Peers" in the Transmission window (Despite there being plenty of seeds). I'm not sure of where to even start to resolve this problem. So any help would be much appreciated. Thank you.

 

Hey there - can i ask what location on VPN  you connect to please? thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×